Макарони Анелліні від провідного виробника безглютенової продукції Dr. Schär (Доктор Шер, Італія) ідеально підходять для приготування молочних і овочевих супів. Вони не розварюються і зберігають акуратну форму під час готування.
Спосіб приготування: додайте в киплячу воду або молоко, проваріть 5 хвилин на слабкому вогні, потім зніміть з плити, накрийте кришкою і залиште ще на 5 хвилин. Смачні та поживні макарони готові!
Макарони Анелліні ідеально підходять для людей з непереносимістю лактози та глютену, зокрема й для дітей із целіакією, аутизмом і лактазною недостатністю.
"Я дуже задоволена макаронами Анелліні від Dr. Schär! Вони стали справжнім порятунком для мене, оскільки я зіткнулася з непереносимістю глютену. Ці макарони не тільки безглютенові, а й дуже смачні та легко готуються. Вони не розварюються під час приготування і мають прекрасну текстуру. Тепер я можу насолоджуватися своїми улюбленими стравами, не турбуючись про своє здоров'я. Велике спасибі Dr. Schär за такий чудовий продукт!".
Безглютеновий продукт, а також продукт без лактози, пшеничного крохмалю, молока, яєць, сої, консервантів і ГМО.
Склад: кукурудзяне борошно, рисове борошно, пшеничне борошно 20%, емульгатор: моно- і дигліцериди жирних кислот.
Харчова цінність у 100 g (г): білки - 9.0 g (г), вуглеводи - 73.7 g (г), клітковина - 2.2 g (г), жири - 2.5 g (г).
Енергетична цінність 100 g (г): 353 kcal (ккал).
Очень хороший магазин!
ЯнаВсегда выбираю именно этот магазин.
Сервис на высоте!
АлексейЧувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!
Алёна