Суміш для випікання хліба Mix-B від Dr. Schar - ідеальний вибір для тих, хто шукає якісні продукти без глютену. Цей продукт спеціально розроблений для людей, які дотримуються безглютенової дієти, а також для тих, хто має целіакію або алергію на глютен.
Цей продукт без глютену виготовлений з найякісніших інгредієнтів, що гарантує відмінний смак і текстуру вашого домашнього хліба.
Суміш підходить як для приготування хлібобулочних виробів у духовці, так і для випічки в хлібопічці.
Випікати м'який хліб, смачні булочки, коржики, піцу, а також рогалики та багато інших виробів із дріжджового тіста за допомогою цієї суміші дуже просто. Замініть нею пшеничне борошно у співвідношенні 1:1 і слідуйте традиційному рецепту.
Суміш для випікання хліба Mix-B від Dr. Schar підходить для приготування різних видів хліба - від білого до цільнозернового. Ви можете експериментувати з рецептами та створювати унікальні варіанти безглютенової випічки.
Суміш містить важливі вітаміни та мінерали, що підтримують ваше здоров'я. Вона не містить штучних добавок та консервантів.
Безглютенова суміш для випікання хліба Mix-B, може сприяти покращенню травлення та знизити ризик розвитку алергічних реакцій.
Рецепт приготування хліба з сумішшю для випікання хліба Mix-B Dr. Schar:
Інгредієнти:
500 г суміші для випікання хліба Mix-B Dr. Schar
350 мл води
1 пакетик сухих дріжджів
2 ст. ложки олії
1 ч. ложка солі
Приготування: Змішайте суміш для випікання хліба, сухі дріжджі та сіль. Додайте воду та олію, добре перемішайте до отримання однорідного тіста.Перекладіть тісто у форму для випічки, дайте тісту підійти. Випікайте при температурі 200°C протягом 45-50 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!
Маленькі поради:
Якщо ви випікаєте у хлібопічці на стандартній програмі, необхідно врахувати особливості випікання безглютенової випічки. Після того, як опара піднялася, хлібопічка робитиме другий заміс. Вам потрібно обов'язково перед другим замісом витягнути чашу і поставити її на місце, тільки коли почнеться випікання. Якщо цього не зробити, тісто впаде і більше не підніметься. Хліб не буде повітряним.
Якщо у Вас у хлібопічці є програма «Безглютенова випічка» використовуйте її, тому що в ній передбачено лише один заміс. Дана рекомендація для всіх безглютенових сумішей при приготуванні хлібопічки.
Відгуки про суміш для випікання хліба Mix-B Dr. Schar:
"Суміш для випікання хліба Mix-B Dr. Schar стала справжнім відкриттям для нашої родини. Хліб виходить смачний і м'який. Рекомендуємо всім, хто дотримується безглютенової дієти!"
"Спробувала суміш Dr. Schar для випікання хліба і була приємно здивована результатом. Хліб вийшов неймовірно смачним, а головне - без глютену! Буду купувати ще."
"Я давно шукав якісну безглютенову суміш для випікання хліба. З Dr. Schar мій хліб завжди виходить ідеальним. Рекомендую всім!"
Безглютеновий продукт, а також продукт без казеїну, лактози, молока, пшениці, цукру, яєць, горіхів, дріжджів та без ГМО.
Склад: кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, харчові волокна подорожника і бамбука, борошно рисове шпалерне, борошно сочевичне, декстроза, загусник: гідроксипропілметилцелюлоза, сіль. Може містити сліди сої.
Харчова цінність на 100 g (г): білки - 2.7 g (г), вуглеводи - 80 g (г), клітковина – 4.4 g (г), жири - 1.1 g (г), сіль – 0.83 g (г).
Енергетична цінність на 100 g (г): 345 kcal (ккал).
Очень хороший магазин!
ЯнаВсегда выбираю именно этот магазин.
Сервис на высоте!
АлексейЧувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!
Алёна