(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Пластівці амаранта

Shvedov Amaranth 500 г Украина
Ціна:
138.00 грн

Не містить: глютен, лактозу, казеїн, сою, цукор, дріжджі, ГМО.

Амарант – унікальна рослина, лідер за вмістом білка (на 30% більше ніж в вівсі, рисі та пшениці), хороше джерело заліза, магнію та фосфору. Також амарант містить кальцій (у 2 рази більше, ніж у молоці), калій, вітаміни А та С, клітковину (у 3 рази більше, ніж у пшениці), лізин та метіонін – корисні амінокислоти.

Насіння амаранту добре насичує і надовго надає почуття ситості за рахунок високої калорійності (371 кКал на 100 г у сирому вигляді) та «повільних» вуглеводів у складі. Це означає, що після їх вживання вуглеводи поступово перетворюються на глюкозу, не провокуючи різкий стрибок її вмісту у крові. А різноманітний хімічний склад має безліч інших благотворних ефектів:

100 грам амарантового насіння містить третину від необхідної добової кількості клітковини. Тверді волокна, що складають її, забезпечують механічне очищення кишечника і шлунка, абсорбують токсини, а також масажують тканини травних органів, покращуючи приплив крові. Це підвищує ефективність роботи ШКТ, покращує засвоєння нутрієнтів.

Калій, кальцій, фосфор, залізо, магній, селен, марганець і цинк, що входять до складу насіння, покращують роботу травної, серцево-судинної, ендокринної, нервової та сечостатевої систем, а також кісток та скелета.

Каша з амаранту містить рекордну кількість сквалену, що забезпечує насичення клітин організму киснем, що стимулює їх зростання, розвиток та обмін речовин.

Амарантова каша допомагає в дієтичному харчуванні, тому що швидко насичує і не дає переїдати, а також стимулює ліпідний обмін (переробка жирів).

Як готувати?

Взяти воду або молоко з пропорції 3 частини до 1 частини крупи і всипати крупу в киплячу воду або молоко.
Варити на повільному вогні при площинному помішуванні 3 хвилини.
Можна в процесі варіння додати щіпку солі для смаку.

Ще один спосіб приготування - міні попкорн з Амаранту

Робиться дуже просто, розігрівається сковорода до дуже високої температури та висипається столова ложка сухого амаранту. Перемішуючи, даємо розпуститися амаранту на сковороді 5-10 секунд. Зсипаємо в чашку, повторюємо цю операцію, щоб вийшло багато поп-"корна" з амаранту. На одну середню чашку йде приблизно 5 хвилин. Міні – Попкорн з амаранту можна змішувати з молоком та медом, додавати в йогурт, – виходить дуже смачно!

Склад: 100% органічний амарант.

Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 3,6г; вуглеводи – 86,0 г; жири – 0,3 г.
Енергетична цінність: 361 Ккал.

---

Амарант – уникальное растение, лидер по содержанию белка (на 30% больше чем в овсе, рисе и пшенице), хороший источник железа, магния и фосфора. Также амарант содержит кальций (в 2 раза больше, чем в молоке), калий, витамины А и С, клетчатку (в 3 раза больше, чем в пшенице), лизин и метионин — полезные  аминокислоты.

Семена амаранта хорошо насыщают и надолго придают чувство сытости за счет высокой калорийности (371 кКал на 100 г в сыром виде) и «медленных» углеводов в составе. Это значит, что после их употребления углеводы постепенно преобразуются в глюкозу, не провоцируя резкий скачок её содержания в крови. А разнообразный химический состав оказывает множество других благотворных эффектов:

100 грамм амарантовых семян содержат треть от необходимого суточного количества клетчатки. Составляющие её жесткие волокна обеспечивают механическое очищение кишечника и желудка, абсорбируют токсины, а также массируют ткани пищеварительных органов, улучшая приток крови. Это повышает эффективность работы ЖКТ, улучшает усвоение нутриентов.

Калий, кальций, фосфор, железо, магний, селен, марганец и цинк, входящие в состав семян, улучшают работу пищеварительной, сердечно-сосудистой, эндокринной, нервной и мочеполовой систем, а также костей и скелета.

Каша из амаранта содержит рекордное количество сквалена, обеспечивающего насыщение клеток организма кислородом, что стимулирует их рост, развитие и обмен веществ.

Амарантовая каша помогает в диетическом питании, потому что быстро насыщает и не дает переедать, а также стимулирует липидный обмен (переработка жиров).

Как готовить?

Взять воду или молоко из пропорции 3 части к 1 части крупы и всыпать крупу в уже кипящую воду или молоко.
Варить на медленном огне при плостоянном помешивании 3 минуты.
Можно в процессе варки добавить щепотку соли для вкуса.

Еще один способ приготовления - мини попкорн из Амаранта

Делается очень просто, разогревается сковорода до очень высокой температуры и высыпается столовая ложка сухого амаранта. Перемешивая, даем распустится амаранту на сковороде 5-10 секунд. Ссыпаем в чашку, повторяем эту операцию чтоб получилось много поп-"корна" из амаранта. На одну среднюю чашку уходит примерно 5 минут. Мини - Попкорн из амаранта можно смешивать с молоком и медом, добавлять в йогурт, - получается очень вкусно!

Состав: 100% органический амарант.

Пищевая ценность на 100 г: белки – 3,6г; углеводы – 86,0 г; жиры – 0,3 г.
Энергетическая ценность: 361 Ккал.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Яна

Очень хороший магазин!

Алексей

Всегда выбираю именно этот магазин.

Сервис на высоте!

Алёна

Чувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook