(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Суміш рисова для домашнього хліба

Ms. Tally 426 гр Украина
Ціна:
111.00 грн

Суміш для випікання Рисова без глютена від виробника органічної продукції Ms. Tally розроблена спеціально для приготування випічки, млинців, локшини, галушок та смачного хліба. Випічка, а також інші страви з рисового борошна будуть менш калорійні. Вони легко засвоюються, покращують травлення та виводять шлаки.

Зберігати у прохолодному, сухому місці.

Рисові оладки

Знадобиться: рисова суміш - 3 ст; соєве молоко-2 ст; 2 яйця; цукор-1 ст.л., оливкова олія - ​​2 ст.л; жменя сухих дріжджів; дрібка солі .

Візьміть соєве тепле молоко і додайте в нього цукор, сіль, масло та дріжджі. Додайте 1,5 ст Рисової суміші і яйця, відставте в бік хвилин на 20. Після закінчення цього часу, всипте рисову суміш, що залишилася, перемішайте і накрийте паперовою серветкою. Поставте у тепле місце на 35 хвилин, щоб тісто визріло. Після цього викладаємо тісто ложкою на розпечену сковорідку. Обсмажуємо до золотистої скоринки. При подачі на стіл можна полити ягідним сиропом, варенням або сметаною.

Не містить: глютен, лактозу, казеїн, яйця, сою, цукор, ГМО.

Склад: кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, цукор, сіль, пірофосфат натрію.

Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки – 3,9 г; жири – 0,5 г; вуглеводи - 84,5 г.

Енергетична цінність на 100 г: 355 Ккал.

---

Смесь для выпечки Рисовая без глютена от производителя органической продукции Ms. Tally разработана специально для приготовления выпечки, блинов, лапши, клецок и вкусного хлеба.Выпечка, а также другие блюда из рисовой муки будут менее калорийны . Они легко усваиваются, улучшают пищеварение и выводят шлаки.

Хранить в прохладном, сухом месте.

Рисовые оладьи

Понадобится: рисовая смесь — 3 ст; соевое молоко-2 ст; 2 яйца; сахар- 1 ст.л., оливковое масло — 2 ст.л; горсть сухих дрожжей; щепотка соли .

Возьмите соевое теплое молоко и добавьте в него сахар, соль, масло и дрожжи. Добавьте 1,5 ст Рисовой смеси и яйца, отставьте в сторону минут на 20. По истечении этого времени, всыпьте оставшуюся рисовую смесь, перемешайте и накройте бумажной салфеткой. Поставьте в теплое место на 35 минут, чтобы тесто вызрело. После, выкладываем тесто ложкой на раскаленную сковородку. Обжариваем до золотистой корочки. При подаче на стол, можно полить ягодным сиропом, вареньем или сметаной.

Не содержит: глютен, лактозу, казеин, яйца, сою, сахар, ГМО.

Состав: кукурузный крахмал, рисовая мука,сахар, соль, пирофосфат натрия.

Пищевая ценность на 100 г: белки – 3,9 г; жиры – 0,5 г; углеводы – 84,5 г.

Энергетическая ценность на 100 г: 355 Ккал.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Яна

Очень хороший магазин!

Алексей

Всегда выбираю именно этот магазин.

Сервис на высоте!

Алёна

Чувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook