Відмінна готова суміш для випічки від найкращого в Європі виробника продуктів без глютену компанії Dr. Schar. Інгредієнти, що входять до складу, не містять глютен, пшеницю та лактозу. Така випічка легко засвоюється, залишає у шлунку почуття легкості та комфорту.
Випекти м'який хліб, смачні булочки, коржики, піцу, а також рогалики та багато інших виробів із дріжджового тіста за допомогою цієї суміші дуже просто. Замініть нею пшеничне борошно у співвідношенні 1:1 і слідуйте традиційному рецепту.
Продукт не містить глютен, лактозу, казеїн та яйця. Може містити сліди сої.
Суміш підходить як для приготування хлібобулочних виробів у духовці, так і для випічки в хлібопічці.
Формовий хліб
Багет
Картопляний хліб
Булочки
Піца
Солодкі йогуртові булочки
Сливовий пиріг на деку
Рецепт безглютенового хліба для хлібопічки
Маленькі поради:
Якщо Ви випікаєте у хлібопічці на стандартній програмі, Вам необхідно враховувати особливості випікання безглютенової випічки. Після того, як опара піднялася, хлібопічка робитиме другий заміс. Вам потрібно обов'язково перед другим замісом витягнути чашу і поставити її на місце, тільки коли почнеться випікання. Якщо цього не зробити, тісто впаде і більше не підніметься. Хліб не буде повітряним.
Якщо у Вас у хлібопічці є програма «Безглютенова випічка» використовуйте її, тому що в ній передбачено лише один заміс. Дана рекомендація для всіх безглютенових сумішей при приготуванні хлібопічки.
Склад: кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, харчові волокна подорожника і бамбука, борошно рисове шпалерне, борошно сочевичне, декстроза, загусник: гідроксипропілметилцелюлоза, сіль. Може містити сліди сої.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 2,7 г; вуглеводи – 80 г; клітковина – 4,4 м; жири – 1,1 г; сіль – ,83 г.
Енергетична цінність: 345 Ккал.
Зберігати у прохолодному, сухому місці.
---
Отличная готовая смесь для выпечки от лучшего в Европе производителя продуктов без глютена компании Dr. Schar. Ингредиенты, входящие в состав, не содержат глютен, пшеницу и лактозу. Такая выпечка легко усваивается, оставляет в желудке чувство легкости и комфорта.
Испечь мягкий хлеб, вкусные булочки, лепешки, пиццу, а также рогалики и многие другие изделия из дрожжевого теста с помощью этой смеси очень просто. Замените ею пшеничную муку в соотношении 1:1 и следуйте традиционному рецепту.
Продукт не содержит глютен, лактозу, казеин и яйца. Может содержать следы сои.
Смесь подходит как для приготовления хлебобулочных изделий в духовом шкафу, так и для выпечки в хлебопечке.
Формовой хлеб
Багет
Картофельный хлеб
Булочки
Пицца
Сладкие йогуртовые булочки
Сливовый пирог на противне
Рецепт безглютенового хлеба для хлебопечки
Маленькие советы:
Если Вы выпекаете в хлебопечке на стандартной программе, Вам нужно учитывать особенности выпекания безглютеновой выпечки. После того, как опара поднялась, хлебопечка будет делать второй замес. Вам нужно обязательно перед вторым замесом вытянуть чашу и поставить ее на место только когда начнется выпекание. Если этого не сделать, тесто упадет и больше не поднимется. Хлеб не будет воздушным.
Если у Вас в хлебопечке есть программа «Безглютеновая выпечка» используйте ее, так как в ней предусмотрен только один замес. Данная рекомендация для всех безглютеновых смесей при приготовлении в хлебопечке.
Состав: кукурузный крахмал, рисовая мука, пищевые волокна подорожника и бамбука, мука рисовая обойная, мука чечевичная, декстроза, загуститель: гидроксипропилметилцеллюлоза, соль. Может содержать следы сои.
Пищевая ценность на 100 г продукта: белки – 2,7 г; углеводы – 80 г; клетчатка – 4,4 г; жиры – 1,1 г; соль – ,83 г.
Энергетическая ценность: 345 Ккал.
Хранить в прохладном, сухом месте.
Очень хороший магазин!
ЯнаВсегда выбираю именно этот магазин.
Сервис на высоте!
АлексейЧувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!
Алёна