(096) 789 04 56
Контактні телефони: Графік роботи:
  • Будні:с 10:00 до 19:00
  • Субота:с 10:00 до 14:00
  • Неділя:Вихідний
X
  • Згідно вашого місцезнаходження, ваша мова за замовчуванням: Українська
0 00 грн
кращі продажі Каталог

Кукурудзяний крохмаль

Dr. Oetker 200г Германия
Ціна:
52.00 грн

Не містить лактозу, казеїн, молоко, яйця, арахіс, кунжут, сою, люпин.

Продукт рекомендований для приготування випічки, десертів та кондитерських виробів при лактазній недостатності, алергії на молоко, непереносимості лактози та казеїну. Відмінний варіант для вагітних, а також людей віком від 40 років, у яких з віком лактази виділяється менше.

Кукурудзяний крохмаль без лактози та казеїну – дієтичний продукт, найчастіше його використовують для приготування безлактозних соусів, десертів, випічки. Хочеться відзначити, що він у рази корисніший, ніж картопляний. У кукурудзяному крохмалі містяться фосфор, калій, натрій, магній та кальцій, а також вітамін РР, який відповідає за окисно-відновні процеси у клітинах.

Одна ложка кукурудзяного крохмалю без лактози та казеїну Dr. Oetker здатна загуснути до 500 мл рідини. Він не має яскраво вираженого смаку та не відчувається ні у напоях, ні у випічці. Завдяки високому вмісту харчових волокон, кукурудзяний крохмаль дозволяє покращити структуру тіста, робить його більш пружним та еластичним.

Рекомендований для безлактозної та безказеїнової дієти.

Склад: кукурудзяний крохмаль.

Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки 0,4 г; вуглеводи 85,8 г; жири 0,1 г.

Енергетична цінність: 346 Ккал.

---

Не содержит лактозу, казеин, молоко, яйца, арахис, кунжут, сою, люпин.

Продукт рекомендован для приготовления выпечки, десертов и кондитерских изделий при лактазной недостаточности, аллергии на молоко, непереносимости лактозы и казеина. Отличный вариант для беременных, а также людей старше 40 лет, у которых с возрастом лактазы выделяется меньше.

Кукурузный крахмал без лактозы и казеина – диетический продукт, чаще всего его используют для приготовления безлактозных соусов, десертов, выпечки. Хочется отметить, что он в разы полезнее, чем картофельный. В кукурузном крахмале содержатся фосфор, калий, натрий, магний и кальций, а также витамин РР, отвечающий за окислительно-восстановительные процессы в клетках.

Одна ложка кукурузного крахмала без лактозы и казеина Dr. Oetker способна загустить до 500 мл жидкости. Он не имеет ярко выраженного вкуса и не чувствуется ни в напитках, ни в выпечке. Благодаря высокому содержанию пищевых волокон, кукурузный крахмал позволяет улучшить структуру теста, делает его более упругим и эластичным.

Рекомендован для безлактозной и безказеиновой диеты.

Состав: кукурузный крахмал.

Пищевая ценность на 100 г продукта: белки 0,4 г; углеводы 85,8 г; жиры 0,1 г.

Энергетическая ценность: 346 Ккал.

ми хочемо бути кращими

напишіть нам нам

Яна

Очень хороший магазин!

Алексей

Всегда выбираю именно этот магазин.

Сервис на высоте!

Алёна

Чувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!

0 грн

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies у своєму браузері. Дізнатись більше .

instagram facebook