(063) 433 45 06
Контактные телефоны: График работы:
  • Будние:с 10:00 до 19:00
  • Суббота:с 10:00 до 14:00
  • Воскресенье:выходной
X
0 00 грн

Топ продаж

КАТАЛОГ

Средства гигиены • Биодобавки

Продукты

Тестеры на сахар

Йогурт14 питьевой с ванилью

LatteR 290 г Украина
Цена:
38.00 грн

Не містить: Глютен, лактозу, сою, цукор, дріжджі, ГМО

14 ЖИВИХ І АКТИВНИХ пробіотичних КУЛЬТУР + 2 пребіотика + вітамін D3 + йод і всього 1,5% жиру з підсолоджувальним

Питний "Йогурт14" LatteR "- це унікальний багатофункціональний продукт, який вперше об'єднав 14 пробіотиків, 2 пребіотики, вітамін D3 та йод. Максимальна кількість корисних бактерій у комплексі з вітамінами та мікроелементами допомагають відновити імунну систему, покращити мікрофлору організму.

Це сучасний продукт здорового харчування, без лакози, глютена та ГМО. Йогурт легко засвоюється організмом, не містить цукру, має низький рівень жирності. 14 видів корисних бактерій з коротким терміном життя покращують травлення та обмін речовин, мають антимікробну дію, знижують алергічні запалення, додають енергії. Це смачний та універсальний імуномодулятор для всіх членів сім'ї.

КОРИСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТМ "LATTER"

налагоджує роботу травної системи

покращує обмін речовин

не містять лактозу та глютен

виробляються без додавання крохмалю, барвників та сторонніх домішок.

застосовується під час харчування під час навантажень

створені для здорового харчування.

склад: молоко коров'яче нормалізоване пастеризоване, молоко сухе знежирене; концентрат лактулози (0,4%), фермент лактаза, пектин (0,05%), водний розчин з концентрацією біологічно активного йоду, ароматизатор «Ваніль» (0,02%), закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів, сукралоза, ванілін, вітамін . У 100 g (г) продукту міститься від добової норми: вітаміну D3-15% йоду – 2%

ПРОБІОТИЧНІ КУЛЬТУРИ:

B.lactis L.delbrueckii subsp. bulgaricus
B.infantis Lactococcus lactis subsp. Ccemoris
L.acidophilus Lactococcus lactis subsp. Lactis
L.fermentum Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
L.lactis         ?
L.paracasei Leuconostoc pseudomesenteroides
L.rhamnosus Streptococcus thermophilus

Харчова цінність на 100 г: білки -3.6 г, жири 1.5 г, вуглеводи - 6.0 г;

Енергетична цінність на 100 г: 51,3 Ккал.

Bifidobacterium infantis - знижує алергічний тип запалення; некротичний ентероколіт; синдром роздратованого кишечника; псоріаз; астма; язвений коліт; синдром хронічної втоми та депресія; активувати мозкову діяльність; покращує епітеліальний бар'єр. Синтезують вітаміни групи В (В1, В2, В6, В12), фолієву кислоту, вітамін К, руйнують канцерогенні речовини, які утворюються деякими представниками кишкової мікрофлори при азотному обміні, виконуючи, таким чином, роль "другої печінки".

Bifidobacterium lactis – бореться з гострою діареєю через інфекцію; Діабет 2 типу, що знижує рН; покращує функціонування кишечника; запобігає запорам, допомагає при діареї, особливо у немовлят. підвищує рівень IgA, що продукується кишковим зобом, що діє проти мишачого вірусу; процеси дитячого запалення; підвищує імунітет та реакцію організму на патогенні бактерії синтезують вітаміни групи В (В1, В2, В12, фолієву кислоту), витамин К, незамінні амінокислоти, руйнують канцерогенні речовини.

Lactobacilius delbrueckii subsp. bulgaricus – підвищує функціональну активність клітин фагоцитарної системи, підвищує імунорезистентність, протипухлинну активність. Ілля Мечников вважав болгарську паличку основним засобом у боротьбі проти старіння та самоотруєння організму людини. До кінця свого життя Мечников щодня вживав не лише молочнокислі продукти, а й чисту культуру Lactobacillus bulgaricus.

Lactobacillus acidophilus - зменшує некротичний ентероколіт; синдром роздратованого кишечника; вагінальні інфекції; екзема, атопічний дерматит; ожиріння; diabets; інфекція сечовивідних шляхів; хелікобактерна пілонна інфекція; запобігти пошкодженню мікрофлори паном антибіотиками та нервовим стресом; покращує імунну та шлунково-кишкову функцію; знижує рівень холестерину; нормалізація кишечника; захищає кишечник від шкідливих бактерій; боротьба з вірусами та грипозними інфекціями за рахунок скорочення часу хвороби; знімає симптоми алергії; підвищує рівень фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі; покращує здоров'я серцево-судинної системи; важливо для здоров'я печінки; старіння собак; боротися зі втомою; знімає запалення та симптоми артриту, позбавляє жовчі; може припинити носити собак. Ацидофільна паличка. при вживанні в раціон людини здатна приживатися в кишечнику та пригнічувати розвитку патогенних та небажаних мікроорганізмів (сальмонели, шигели, стафілококу, еширихії та ін.) за рахунок продукування антибіотиків ацидофіліну та лактоцидину, проти-
пухлинна активність.

Lactobacillus fermentum має антимікробну дію (пригнічує грамнегативні бактерії), позитивно впливає на мікробіоту кишечника, сприятливо впливає на серцево-судинну систему та процеси детоксикації. L. fermentum продукує лізоцим, що у поєднанні з лізоцимом слизової оболонки кишок сприяє стійкості останньої до дії патогенної мікрофлори.

Lactobacillus lactis - володіють антагоністичною активністю щодо різноманітних патогенних та умовно-патогенних бактерій (включаючи стафілококи, протей, ентеропатогенну кишкову паличку), нормалізують травну діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, способствують.

Lactococcus lactis subsp. Cremoris- - синтезують вітамін К1, який бере участь у процесі згортання крові і відіграє певну роль у метаболізмі кісткової тканини.

Lactobacillus paracasei - надає інгібуючий ефект на патогенну небажану мікрофлору людини (сальмонели, стафілококу, еширихії та листерії та ін.) А саме, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Listeria mono.

Lactobacillus rhamnosus - антибіотики, діарея, викликана інфекцією; інфекційна діарея; некротичний ентероколіт; бактеріальний вагіноз; інфекції сечостатевого тракту; онкологічне захворювання; непереносимість лактози; стабілізувати рівень рН організму; затримати розвиток патогенних мікроорганізмів; зменшує процеси заморожування; знімає руйнування та запори, спричинені іграшковим вірусом; підвищує імунітет; може перешкоджати утворенню та поширенню собачих хвороб. Пригнічує розвиток умовно-патогенів Escherichia coli, Staphilococcus aureus, Proteus morganii, Proteus rettgeri, Enterobacteria cloacae, Bacillus subtilis, відіграє важливу роль в процесах ферментації їжі, ефективний при лікуванні та профілактиці гострої діареї у маленьких. Корисний для поліпшення загального стану здоров'я травної системи та шлунково-кишкових захворювань через його здатність кодувати білки, пов'язані з транспортом та метаболізмом вуглеводів.

Lactococcus lactis subsp. Lactis - посилює імунний захист; ліки від алергії, у тому числі гіпертонії; сприятливо впливає на здоров'я шкіри; сприяє антиоксидантним ефектам в організмі; нормалізувати артеріальний тиск; старіння собак; Синтезує вітамін К2. Вітамін K2 бере участь безпосередньо в процесі згортання крові, а також у метаболізмі кісткової тканини. Є протимікробним агентом з активністю проти широкого розмаїття грампозитивних бактерій, включаючи харчові патогени, такі як Listeria, Staphylococcus та Clostridium за рахунок продукції антибіотикоподібної речовини низину. Низин також використовується як консервант у різних пастеризованих молочних продуктах і в даний час визнаний безпечним харчовим консервантом приблизно в 50 країнах.

Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis-продукує низин, який є протимікробним агентом з активністю проти грампозитивних бактерій, включаючи харчові патогени, такі як Listeria, Staphylococcus і Clostridium.

Leuconostoc mesenteroides - синтезує декстран, який використовують як пробіотики, що нормалізують обмін речовин, що стимулюють ріст і розвиток, а також підвищують стійкість до захворювань. Забезпечують бактерицидний ефект щодо умовно-патогенних мікроорганізмів (сальмонели, стафілококу, еширихії, листерії та ін.)

Leuconostoc pseudomesenteroides - забезпечують бактерицидний ефект щодо умовно-патогенних мікроорганізмів (сальмонели, стафілококу, еширихії та листерії та ін.).

Streptococcus thermophilus - допомагає при кишкових інфекціях; мукозити; антибіотик діарея; хронічний гастрит; зменшує непереносимість лактози, стимулює імунну систему; покращує здоров'я порожнини рота, допомагає іншим пробіотикам рости та зміцнюватися; підвищує рівень фолату та гемоглобіну, покращує стан шкіри, може пригнічувати ріст ракових клітин. Застосовується при лактазній недостатності, має підкислювальну дію, забезпечуючи бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів, сприяє профілактиці та лікуванню зригування.

---

Не содержит: глютен, лактозу, сою, сахар, дрожжи, ГМО

14 ЖИВЫХ И АКТИВНЫХ пробиотических КУЛЬТУР + 2 пребиотика + витамин D3 + йод и всего 1,5% жира с подсластилем

Питьевой «Йогурт14« LatteR »- это уникальный многофункциональный продукт, который впервые объединил 14 пробиотиков, 2 пребиотики, витамин D3 и йод. Максимальное количество полезных бактерий в комплексе с витаминами и микроэлементами помогают восстановить иммунную систему, улучшить микрофлору организма.

Это современный продукт здорового питания, без лакозы, глютена и ГМО. Йогурт легко усваивается организмом, не содержит сахара, имеет низкий уровень жирности. 14 видов полезных бактерий с коротким сроком жизни улучшают пищеварение и обмен веществ, обладают антимикробным действием, снижают аллергические воспаления, добавляют энергии. Это вкусный и универсальный иммуномодулятор для всех членов семьи.

 

ПОЛЬЗА ПРОДУКЦИИ ТМ "LATTER"  

налаживает работу пищеварительной системы  

улучшает обмен веществ  

не содержат лактозу и глютен  

производятся без добавления крахмала, красителей и посторонних примесей

применяется при питании во время нагрузок  

созданные для здорового питания.

 

Состав: молоко коровье нормализованное пастеризованное, молоко сухое обезжиренное; концентрат лактулозы (0,4%), фермент лактаза, пектин (0,05%), водный раствор с концентрацией биологически активного йода, ароматизатор «Ваниль» (0,02%), закваска чистых культур молочнокислых микроорганизмов, сукралоза, ванилин, витамин . В 100 g (г) продукта содержится от суточной нормы: витамина D3- 15% йода - 2%     

      Пробиотических КУЛЬТУРЫ:

B.lactis                           L.delbrueckii subsp. bulgaricus
B.infantis                        Lactococcus lactis subsp. Ccemoris
L.acidophilus                  Lactococcus lactis subsp.  Lactis
L.fermentum                   Lactococcus lactis subsp.  lactis biovar diacetylactis
L.lactis                            Leuconostoc  mesenteroides
L.paracasei                     Leuconostoc  pseudomesenteroides
L.rhamnosus                  Streptococcus thermophilus

Пищевая ценность на 100 г: белки -3.6 г, жиры 1.5 г, углеводы - 6.0 г;

Энергетическая ценность на 100 г: 51,3 Ккал.

мы хотим быть лучше

напишите нам

Яна

Очень хороший магазин!

Алексей

Всегда выбираю именно этот магазин.

Сервис на высоте!

Алёна

Чувствуеться забота о клиенте. Получаю товар всегда в оговоренное время!

0 грн instagram facebook